Kadir Mısıroğlu Atatürk : Erdogan In Bu Sozleri Ataturk Dusmani Kadir Misiroglu Na Mi Yeni Gaste Haber Gazete Son Dakika Haberler Haberler Mobil / Bu aralar hiç sesi çıkmıyor.

Kadir Mısıroğlu Atatürk : Erdogan In Bu Sozleri Ataturk Dusmani Kadir Misiroglu Na Mi Yeni Gaste Haber Gazete Son Dakika Haberler Haberler Mobil / Bu aralar hiç sesi çıkmıyor.. Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? Mao mu büyük atatürk mü? Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Sürekli olarak atatürk'e yaptığı akıldışı hakaretlerle gündeme gelen sözde tarihçi meczup kadir mısıroğlu yine akıl dışı bir açıklama yaptı. Atatürk'ü sevmediğini her fırsatta dile getiren mısıroğlu, sözlerini şöyle sürdürmüştü Kadir mısıroğlu 86 yaşında hayatını kaybetti.

Seninle Cok Gercek Ogrendik Hakkini Helal Et Ustad Kabrin Nurla Dolsun Insallah Gercekler Yazar Sozleri Tarihci
Seninle Cok Gercek Ogrendik Hakkini Helal Et Ustad Kabrin Nurla Dolsun Insallah Gercekler Yazar Sozleri Tarihci from i.pinimg.com
Ali erbaş'ın 9 kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen ve tepki çeken kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha dile getirdi. Ama asıl işi atatürk'e ve cumhuriyeti kuran kadroya küfretmek ve şeriat düzeni istemektir. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi. Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. Mao mu büyük atatürk mü?

Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari.

Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum ! Atatürk'ü sevmediğini her fırsatta dile getiren mısıroğlu, sözlerini şöyle sürdürmüştü Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin. Araştırılan konulardan biri de mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti oldu. Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti. Müslüman olmayan kişi i̇slam itikadına göre küfürdedir. 10 kasım öncesi diyanet i̇şleri başkanı ali erbaş'ın ziyaretiyle yeniden gündeme gelen kadir mısıroğlu, yaptığı son konuşmada bu atatürk düşmanı olmak kolay olmadı, onu da söyleyeyim size. Mao mu büyük atatürk mü? Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. Kanal d'den özgen bingöl'ün haberine göre, ankara cumhuriyet başsavcılığı kadir mısıroğlu hakkında atatürk'e hakaretten soruşturma başlattı. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler.

Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu , atatürk 'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı. 10 kasım öncesi diyanet i̇şleri başkanı ali erbaş'ın ziyaretiyle yeniden gündeme gelen kadir mısıroğlu, yaptığı son konuşmada bu atatürk düşmanı olmak kolay olmadı, onu da söyleyeyim size.

Kadir Misiroglu Nun Hac Paralarini Buharlastirmasi
Kadir Misiroglu Nun Hac Paralarini Buharlastirmasi from odatv4.com
Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Ali erbaş'ın 9 kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen ve tepki çeken kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha dile getirdi. Kadir mısıroğlu atatürk düşmanlığı ile tanınıyor. Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. Mustafa kemal atatürk'e ettiği hakaretlerle tanınan ve erdoğan'ın hocam dediği yobaz kadir mısıroğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün, 86 yaşında öldü. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin. Müslüman olmayan kişi i̇slam itikadına göre küfürdedir. Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti.

Kadir mısıroğlu atatürk düşmanlığı ile tanınıyor.

Neyse kadir mısıroğlu, sonrasında yayıncılık gibi işlerle uğraşır. Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? Araştırılan konulardan biri de mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti oldu. Kanal d'den özgen bingöl'ün haberine göre, ankara cumhuriyet başsavcılığı kadir mısıroğlu hakkında atatürk'e hakaretten soruşturma başlattı. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi. Kemal kılıçdaroğlu, bir de fesli deli kadir biliyorsunuz. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti. Mao mu büyük atatürk mü? Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı.

Uğur mumcu, 1993 yılında yayımlanan 'rabıta' adlı kitabında, mısıroğlu'nun mustafa kemal atatürk aleyhine yalan ve hakaret içeren kitaplarla ne kadar büyük bir servet edindiğini şöyle anlatmıştı. Ama asıl işi atatürk'e ve cumhuriyeti kuran kadroya küfretmek ve şeriat düzeni istemektir. 10 kasım öncesi diyanet i̇şleri başkanı ali erbaş'ın ziyaretiyle yeniden gündeme gelen kadir mısıroğlu, yaptığı son konuşmada bu atatürk düşmanı olmak kolay olmadı, onu da söyleyeyim size. Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor.

Leman Dan Kadir Misiroglu Kapagi
Leman Dan Kadir Misiroglu Kapagi from odatv4.com
Ali erbaş'ın 9 kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen ve tepki çeken kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha dile getirdi. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari. Mao mu büyük atatürk mü? Kadir mısıroğlu'nun atatürk nefretinin altında, türk milletinin bir değeri olarak gördüğü i̇slam motifinin kaldırılması yer alıyor. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı.

Kadir mısıroğlu diye bir adam var.

Kanal d'den özgen bingöl'ün haberine göre, ankara cumhuriyet başsavcılığı kadir mısıroğlu hakkında atatürk'e hakaretten soruşturma başlattı. Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Kadir mısıroğlu atatürk düşmanlığı ile tanınıyor. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Müslüman olmayan kişi i̇slam itikadına göre küfürdedir. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. .alay konusu olan erdoğan'a yakın kesimlerin üstad dediği tarihçi yazar kadir mısıroğlu, cinlerle iletişim kurabilen kendisi gibi bir insanla karşılaştığını ve atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını iddia etti. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın. Kemal kılıçdaroğlu, bir de fesli deli kadir biliyorsunuz. Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. Mao mu büyük atatürk mü? Ama asıl işi atatürk'e ve cumhuriyeti kuran kadroya küfretmek ve şeriat düzeni istemektir. Mao mu büyük atatürk mü?

Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu kadir mısıroğlu. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama